Takarbete i Hässleholm och Kristianstad

Vinslövs Plåtslageri AB utför takarbete Kristianstad och Hässleholm med omnejd. Vi erbjuder dig som kund allt ifrån arbete med takplåt och taktegel till takmålning. Materialen som används vid arbetet är av högsta kvalité så att du som ska bli nöjd och få ett hållbart resultat.

Olika former av takarbeten i Hässleholm och Kristianstad

Vi utför takarbete och takplåtsläggning i alla former, den vanligaste är bandtäckning som även blir estetiskt vacker. Skivtäckning är en annan metod vi erbjuder som istället framhäver utseendet på taket genom en brantare lutning.

Taktegel är ett klassiskt material att använda sig av vid takläggning. Det bör underhållas en gång om året, då plattor som hamnat snett eller gått sönder repareras eller ersätts. Om tegeltaket underhålls regelbundet håller det väldigt länge, så länge det är material av god kvalitét.

Vi på Vinslövs Plåtslageri AB är stolta över att alltid arbeta med kvalitativa produkter med lång hållbarhet när vi utför takarbete i Kristianstad och Hässleholm med omnejd.

Kontakta oss för takarbete i Hässleholm och Kristianstad

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda för takarbete i Kristianstad och Hässleholm med omnejd? Tveka inte att ta kontakt med oss på mail eller telefon. Vi är experter på takarbete och arbetar alltid för att du som kund ska bli nöjd.

Har du några frågor om våra Takarbeten? Kontakta oss!

2 + 13 =