Vindskivor som skyddar i Hässleholm och Kristianstad

Vi på Vinslövs Plåtslageri AB hjälper dig att sätta vindskivor på din bostad eller fastighet i Kristianstad och Hässleholm med omnejd. Vindskivorna är beklädda i plåt och är speciellt viktiga därför att dem skyddar taket mot väder och vind. Dem förhindrar att vinden får fäste i takplåtar eller sidotakpannorna och blåser iväg.

Måttanpassade vindskivor med hög kvalitét i Hässleholm och Kristianstad

Vi hjälper dig som kund att få måttanpassade vindskivor för att det ska passa just din fastighet perfekt. Vi arbetar alltid med material av hög kvalitét, vilket vi är stolta över då alla våra kunder får produkter och arbete som håller. Fastighetens och takets livslängd ökar om du underhåller dessa regelbundet och byter ut vindskivorna när det behövs.

Kontakta oss för vindskivor i Kristianstad och Hässleholm

Vi arbetar både mot privatpersoner och företag i Hässleholm och Kristianstad med omnejd. Oavsett om du behöver sätta nya vindskivor eller underhålla redan befintliga kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig. Med lång erfarenhet i branschen garanterar vi hög kvalitét och service på arbetet vi står för. Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert på montering eller underhåll av vindskivor i Kristianstad och Hässleholm. Våra medarbetare innehar alla certifikat och licenser som krävs.

Kontakta oss​ för mer information om vindskivor!

15 + 12 =