Vindskivor som skyddar i Hässleholm och Kristianstad

Vinslövs Plåtslageri AB hjälper dig att sätta vindskivor på din bostad eller fastighet i Kristianstad och Hässleholm med omnejd. Skivorna som är beklädda i plåt har en skyddande funktion för taket mot väder och vind. Det betyder att dem förhindrar vinden att få fäste i takplåtar och sidtakpannor så de blåser iväg.

Måttanpassade vindskivor med hög kvalitét i Hässleholm och Kristianstad

Vi hjälper dig som kund att få måttanpassade vindskivor för att det ska passa just din fastighet perfekt. Arbetet utförs alltid med hjälp av högkvalitativt material, vilket vi är stolta över då alla våra kunder får ett resultat som håller. Takets livslängd ökar om du underhåller dessa regelbundet och byter ut skivorna när det behövs.

Kontakta oss för mer information

Vi arbetar både mot privatpersoner och företag i Hässleholm och Kristianstad med omnejd. Oavsett om du behöver sätta nya vindskivor eller underhålla redan befintliga kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig. Med lång erfarenhet i branschen garanterar vi hög kvalitét och service på arbetet vi står för. Vinslövs Plåtslageri erbjuder alltid kostnadsfri offert på montering eller underhåll av skivor i Kristianstad och Hässleholm. Våra medarbetare innehar alla certifikat och licenser som krävs.