Snygg fasadplåt i Hässleholm och Kristianstad

Vinslövs Plåtslageri AB ger din byggnad ett helt nytt utseende med fasadplåt i Kristianstad och Hässleholm. Vi erbjuder ytbehandling och underhållsarbeten utöver fasadplåten. Du kan alltid lita på att du får hållbar och snygg plåt eftersom vi endast använder högkvalitativa produkter. Som ett resultat av att ytbehandla plåten förhindrar man saker som rost, slitage och korrosion. Vilket i sin tur gör att fasadplåten kan hållas fräsch och fin länge.

Fördelarna med plåt många. En av de främsta är att det är ett ekonomiskt alternativ som kräver ytterst lite underhåll. Förutom detta kan du som kund också välja vilken färg du vill ha på fasadplåten, vilket även gör det blir estetiskt snyggt.

Fasadplåt som genererar energieffektivitet & hög värmeisolering

Vinslövs Plåtslageri arbetar främst med korrugerad plåt när vi utför fasadarbeten i Kristianstad och Hässleholm. Det betyder att plåten som används har pressats så det uppstår veck i materialet. Plåten har ett ytskikt av stålplåt och en kärna av stel vilket gör det till ett högkvalitativt material. En positiv aspekt med fasadplåt är att det garanteras hög värmeisolering och energieffektivitet. Vilket i sin tur leder till att du slipper dyra kostnader för uppvärmningen av hemmet.

Kontakta oss för mer information

Vinslövs Plåtslageri AB har lång erfarenhet i branschen och således kan vi alltid garantera hög klass på både arbete såväl som produkter. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag i Hässleholm och Kristianstad med omnejd.

Vill du ha en kostnadsfri offert på arbetet? Tveka då inte att höra av dig till oss om du behöver mer information om fasadplåt och våra andra tjänster inom plåt. Som ett resultat av att ha innehavande certifikat och licenser kan du alltid lita på att få ett väl utfört arbete från vår personal.

Ta kontakt med oss idag om du vill ha hjälp med plåt för din fasad!

 

Har du några frågor om fasadplåt? Kontakta oss!