Snygg fasadplåt i Hässleholm och Kristianstad

Vinslövs Plåtslageri AB ger din byggnad ett helt nytt utseende med fasadplåt i Kristianstad och Hässleholm. Utöver fasadplåten erbjuder vi även ytbehandling och underhållsarbeten med hjälp av högkvalitativa produkter. Fördelarna med fasadplåt är många. En av dem främsta är att det är ett ekonomiskt alternativ som kräver lite underhåll. Du som kund kan också välja vilken färg du vill ha på fasadplåten, vilket även gör det estetiskt snyggt.

Fasadplåt som generar energieffektivitet

Vi arbetar framförallt med korrugerad plåt när vi utför fasadarbeten Kristianstad och Hässleholm. Det betyder att plåten som används har pressats så det uppstår veck i materialet. Plåten har ett ytskikt av stålplåt och en kärna av stel vilket gör det till ett högkvalitativt material. En positiv aspekt med fasadplåt är att det garanteras hög värmeisolering och energieffektivitet.

Kontakta oss för fasadplåt i Kristianstad och Hässleholm

Vinslövs Plåtslageri AB har lång erfarenhet i branschen och garanterar alltid hög klass på både arbete såväl som produkter. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag i Hässleholm och Kristianstad med omnejd. Vill du ha en kostnadsfri offert på arbetet? Tveka inte att höra av dig till oss för mer information. Våra medarbetare innehar alla certifikat och licenser som krävs.

Har du några frågor om fasadplåt? Kontakta oss!

12 + 2 =