Snygg fasadplåt i Hässleholm och Kristianstad

Vinslövs Plåtslageri AB ger din byggnad ett helt nytt utseende med fasadplåt i Kristianstad och Hässleholm. Dessutom erbjuder vi ytbehandling och underhållsarbeten utöver fasadplåten. Eftersom vi använder högkvalitativa produkter kan du alltid lita på att du får ett hållbart och snyggt resultat. Som ett resultat av att ytbehandla plåten förhindrar man rost, slitage och korrosion. Vilket gör att fasadplåten kan hållas fräsch länge.

Framför allt är fördelarna med fasadplåt många. En av dem främsta är att det är ett ekonomiskt alternativ som kräver lite underhåll. Dessutom kan du som kund också välja vilken färg du vill ha på fasadplåten, vilket även gör det estetiskt snyggt.

Fasadplåt som genererar energieffektivitet

Vi arbetar främst med korrugerad plåt när vi utför fasadarbeten Kristianstad och Hässleholm. Det betyder att plåten som används har pressats så det uppstår veck i materialet. Plåten har ett ytskikt av stålplåt och en kärna av stel vilket gör det till ett högkvalitativt material. En positiv aspekt med fasadplåt är att det garanteras hög värmeisolering och energieffektivitet.

Kontakta oss för mer information

Vinslövs Plåtslageri AB har lång erfarenhet i branschen och vi kan alltid garantera hög klass på både arbete såväl som produkter. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag i Hässleholm och Kristianstad med omnejd. Vill du ha en kostnadsfri offert på arbetet? Viktigast av allt tveka inte att höra av dig till oss om du behöver mer information om våra tjänster. Som ett resultat av innehavande certifikat och licenser kan du alltid lita på att få ett välutfört arbete från vår personal.

Har du några frågor om fasadplåt? Kontakta oss!