Snygg fasadplåt i Hässleholm och Kristianstad

Vi på Vinslövs Plåtslageri AB ger din byggnad ett helt nytt utseende med fasadplåt i Kristianstad och Hässleholm. Vi erbjuder fasadplåt, ytbehandling samt underhållsarbeten och jobbar alltid med högkvalitativa produkter. Det finns en del fördelar med fasadplåt och det är främst att det är ett ekonomiskt alternativ men även väldigt enkelt att underhålla. Du som kund kan också välja vilken färg du vill ha på fasadplåten, vilket även gör det estetiskt snyggt.

Fasadplåt som generar energieffektivitet i Hässleholm och Kristianstad

Vi arbetar framförallt med korrugerad plåt när vi gör fasadarbeten Kristianstad och Hässleholm. Det betyder att plåten vi använder oss av har pressats så det uppstår veck i materialet. Det är ett högkvalitativt material med ytskikt av stålplåt och en kärna av stenull. En positiv aspekt med fasadplåt är att det garanteras hög värmeisolering och energieffektivitet.

Kontakta oss för fasadplåt i Kristianstad och Hässleholm

Vi på Vinslövs Plåtslageri AB har lång erfarenhet i branschen och garanterar alltid hög kvalitét på både arbetet och produkterna vi använder. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag i Hässleholm och Kristianstad med omnejd. Vill du ha en kostnadsfri offert på arbetet? Tveka inte att höra av dig till oss för mer information. Våra medarbetare innehar alla certifikat och licenser som krävs.

Har du några frågor om fasadplåt? Kontakta oss!

9 + 7 =