Bandtäckning i Hässleholm och Kristianstad

Vi på Vinslövs Plåtslageri AB hjälper dig med bandtäckning i Kristianstad och Hässleholm med omnejd. Bandtäckning är en metod som används för att plåttaket ska få färre skarvar, men även ett snyggt tak estetiskt sätt. Färre skarvar i plåttaket är ett stort plus då det minskar risken för läckage och vattenskador.

För snygga tak i Hässleholm och Kristianstad

När bandtäckning görs använder vi oss oftast av långa band. Anledningen till detta är att det blir estetiskt snyggt till de flesta byggnaderna och det kräver ytterst lite underhåll. Metoden är lämplig för svag lutning i tak och generell renovering. Vi använder alltid högkvalitativt material som skapar ett snyggt resultat med förstklassig standard i Hässleholm och Kristianstad med omnejd.

Kontakta oss

Är du i behov av bandtäckning eller har frågor och funderingar? Tveka då inte att ta kontakt med oss på Vinslövs Plåtslageri AB för att få svar på dina frågor eller boka en kostnadsfri offert. Vi hjälper dig med bandtäckning i Kristianstad och Hässleholm, men även runt om i resten av Skåne. Vi har lång erfarenhet av branschen och tillhanda har alla certifikat som krävs för takarbeten.

Kontakta oss för mer information