Bandtäckning i Hässleholm och Kristianstad

Ska du lägga ett plåttak och behöver hjälp med bandtäckning? Då ska du höra av dig till oss på Vinslövs Plåtslageri AB. Vi hjälper dig med ditt plåttak i Kristianstad samt Hässleholm med omnejd. Med vår materialkunskap och långa erfarenhet inom branschen kan vi garantera ett resultat som håller i flera år framöver.

Få färre skarvar i taket

Bandtäckning är en metod där plåt fästs ovanpå plåttaket i stora band. Plåten sätts alltså från nock till takfot i stora band. Den här metoden resulterar i färre skarvar vilket gör att det går fortare att utföra. Ju fler skarvar det finns på ett tak desto större risk är det att läckage och otrevliga vattenskador uppstår. Dessutom ger denna täckning taket ett estetiskt utseende.

För snygga tak i Hässleholm och Kristianstad

När bandtäckning görs använder vi oss oftast av långa band. Anledningen till detta är att det blir estetiskt snyggt till de flesta byggnaderna och det kräver ytterst lite underhåll. Metoden är lämplig för svag lutning i tak och generell renovering. Vi använder alltid högkvalitativt material som skapar ett snyggt resultat med förstklassig standard i Hässleholm och Kristianstad med omnejd.

Kontakta oss

Är du i behov av bandtäckning eller har frågor och funderingar? Tveka då inte att ta kontakt med oss på Vinslövs Plåtslageri AB för att få svar på dina frågor eller boka en kostnadsfri offert. Vi hjälper dig i Kristianstad och Hässleholm, men även runt om i resten av Skåne. Vi har lång erfarenhet av branschen och tillhanda har alla certifikat som krävs för takarbeten.

Kontakta oss för mer information