Garnering i Hässleholm och Kristianstad

 

Vinslövs Plåtslageri AB garnerar ditt tak i Kristianstad och Hässleholm med omnejd. Vattenskador och följdskador är något som uppstår på tak och fasader som inte är täta. Detta i sin tur kan bli dyrt och tidskrävande att reparera. Därför är det alltid viktigt att ha ett fungerande skydd redan från start och det får du genom att anlita oss.

Skydda din fastighet med garnering 

Garnering ger ett långvarigt skydd för att skydda tak och fasad på din fastighet, det kan göras med både plåtlister och bleckplåt. För oss är det viktigt att arbetet utförs på ett snyggt och estetiskt sätt, men även att det görs med kvalitét. Det är extra viktigt att skydda fasad och tak från Sveriges påfrestande klimat då nederbörden är en stor bov till att det slits. Vi hjälper dig med garnering i Kristianstad och Hässleholm med omnejd.

Kontakta oss för mer information

Vi har lång erfarenhet av plåtarbete och garnering, därför kan vi alltid garantera ett väl utfört arbete som håller i flera år framöver. Vi är alltid noggranna och använder oss av produkter med hög kvalitét. För mer information om våra tjänster i Kristianstad och Hässleholm, tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Våra medarbetare innehar alla certifikat och licenser som krävs för att kunna leverera ett välutfört arbete.

Kontakta oss för en offert eller ring oss på 0451-14010!​