Takarbete i Hässleholm och Kristianstad

Vinslövs Plåtslageri AB utför takarbete i Kristianstad och Hässleholm med omnejd. Framförallt erbjuder vi dig som kund allt ifrån arbete med takplåt och taktegel till takmålning. Materialen som används vid arbetet är av högsta kvalité så att du som ska bli nöjd och få ett hållbart resultat.

Olika former av takarbeten i Kristianstad och Hässleholm

Vi utför takarbete och takplåtsläggning i alla former. En av de vanligaste produkterna är bandtäckning. Genom att Vinslövs Plåtslageri tillverkar och lägger takplåt på rulle underviker vi tvärfalsar. Falsar är nämligen fogar av plåt man använder vid bland annat taktätningar. Som ett resultat av att undvika tvärfalsar får man ett tak som blir mer estetiskt vackert.

Vi erbjuder även en annan metod kallad skivtäckning. Ett skivtäckt tak är distinkt och man bör om möjligt bevara taket så länge det går. Dessutom framhäver det utseendet på taket genom en brantare lutning.

Taktegel är ett klassiskt material som våra takläggare använder sig av vid takläggning. Viktigast av allt behöver denna typ av tak underhållas en gång om året. På grund av att plattor har hamnat snett eller gått sönder behöver man reparera eller ersätta taket i mellanåt. Kort sagt underhålls tegeltaket regelbundet håller det väldigt länge, så länge det är gjort på material av god kvalitét.

Följaktligen är vi på Vinslövs Plåtslageri AB är stolta över att alltid arbeta med kvalitativa produkter med lång hållbarhet när vi utför takarbeten i Kristianstad och Hässleholm med omnejd.

Kontakta oss för mer information om takarbete

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda för ditt tak i Kristianstad och Hässleholm med omnejd? Tveka inte att ta kontakt med oss på mejl eller telefon. Det vill säga med andra ord är vi experter på takarbete och arbetar alltid för att du som kund ska bli nöjd.

Har du några frågor om våra Takarbeten? Kontakta oss!