Takarbete i Hässleholm och Kristianstad

Vinslövs Plåtslageri AB utför takarbete Kristianstad och Hässleholm med omnejd. Framförallt erbjuder vi dig som kund allt ifrån arbete med takplåt och taktegel till takmålning. Materialen som används vid arbetet är av högsta kvalité så att du som ska bli nöjd och få ett hållbart resultat.

Olika former av takarbeten i Hässleholm och Kristianstad

Vi utför takarbete och takplåtsläggning i alla former, den vanligaste är bandtäckning som även blir estetiskt vacker. Förutom detta erbjuder vi en annan metod kallad skivtäckning. Denna metodik framhäver utseendet på taket genom en brantare lutning.

Taktegel är ett klassiskt material att använda sig av vid takläggning. Viktigast av allt behöver denna typ av tak underhållas en gång om året. Detta då plattor som hamnat snett eller gått sönder behöver repareras eller ersättas. Kort sagt underhålls tegeltaket regelbundet håller det väldigt länge, så länge det är gjort på material av god kvalitét.

Följaktligen är vi på Vinslövs Plåtslageri AB är stolta över att alltid arbeta med kvalitativa produkter med lång hållbarhet när vi utför takarbeten i Kristianstad och Hässleholm med omnejd.

Kontakta oss för mer information om takarbete

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda för ditt tak i Kristianstad och Hässleholm med omnejd? Tveka inte att ta kontakt med oss på mejl eller telefon. Det vill säga med andra ord är vi experter på takarbete och arbetar alltid för att du som kund ska bli nöjd.

Har du några frågor om våra Takarbeten? Kontakta oss!

2 + 12 =